LOGO_BLANC-01

AVÍS LEGAL

Informació Bàsica de Protecció de Dades. Responsable: ASSOCIACIÓ CATALANA DE CONFRARIES DE DONES DE LA MAR; Finalitat: prestar-li els serveis que ens ha sol·licitat, atendre les seves sol·licituds d’informació i enviar-li comunicacions comercials; Legitimació: Execució de contracte, Interès legítim del responsable o Consentiment de l’interessat. Cessions: No se cediran les seves dades a tercers excepte obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir en C/ CASANOVA, 3-5-7 ENTLO 3º 08011 BARCELONA. Informació addicional: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en les instal·lacions: C/ CASANOVA, 3-5-7 ENTLO 3º 08011 BARCELONA.

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense la nostra autorització expressa. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini-ho i informi’ns per aquesta via.