LOGO_BLANC-01

Èxit al II Fòrum de l’ACDM a l’Escala sota el lema de la igualtat en l’economia blava

El 8 d’octubre va tenir lloc el II Fòrum de l’ACDM al Maram-Centre d’Interpretació de la Pesca de l’Escala i vam comptar amb l’assistència de més d’una cinquantena de persones de sectors ben diferents: la pesca, l’aqüicultura, el submarinisme, la navegació, la recerca marina…

El fòrum va començar amb una taula rodona de projectes de producció liderats per dones de la mar, i després de la pausa-cafè va continuar amb una segona taula rodona de projectes d’altres àmbits de la mar liderats per dones també com el submarinisme, la vela i la recerca marina. En acabar vam fer una sessió de coaching amb la coach Charo Errando, per empoderar a les dones assistents a tirar endavant nous projectes i teixir xarxes entre elles, i tot seguit vam poder gaudir degustant el boníssim menú preparat per l’entitat “El peix al plat” on vam tastar anxoves, gamba blanca i altres productes locals acompanyats per les explicacions d’una biòloga marina.

La jornada va finalitzar amb la visita del Masle, el museu de la sal i l’anxova, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala. Hem d’agraïr molt la col·laboració també de la Confraria de Pescadors de l’Escala, i especialment a la secretària, la Trini, i el patró major, per la seva gran acollida.

A més, estem molt contentes ja que la premsa se’n va fer ressò de manera que podeu veure la notícia sobre l’acte a diferents mitjans de comunicació entre ells TV3, que ens fa especial il·lusió.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.