LOGO_BLANC-01

L’ACDM present a 2 jornades sobre economia blava

El passat 25 de setembre vam assistir a la jornada “Impulsem l’Economia Blava amb mirada de dona” a Segur de Calafell organitzada per la Diputació de Tarragona. Allà, la nostra sòcia i dinamitzadora de l’associació Eli Bonfill, va presentar l’associació a la taula rodona “La mirada de gènere en l’economia blava” . Aquest acte ens va permetre conèixer altres dones de mar de la província de Tarragona i establir sinergies amb elles, així com visibilitzar l’entitat davant la Diputació de Tarragona.

Aquesta jornada va tenir una segona part el 26 de setembre a Salou amb una jornada de treball sobre economia blava amb una visió més àmplia, on se’ns va parlar de noves tendències en l’economia blava a casa nostra (ja no només des de la mirada de gènere) i vam poder establir conjuntament una pluja d’idees de cara a les línies de treball en economia blava que seguirà la Diputació a l’hora de generar nous projectes europeus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.