LOGO_BLANC-01

L’associació engega el projecte “La mar comença aquí” per a visibilitzar el problema de les deixalles marines

L’associació ha engegat un projecte anomenat “La Mar comença aquí” on es busca conscienciar a la ciutadania sobre el problema dels residus al medi marí. Algunes de les sòcies de l’associació han confeccionat bosses de xarxa, les quals han repartit als comerços de diferents municipis, per tal que serveixin per a dipositar-hi les deixalles i visibilitzar aquesta problemàtica. Aquest projecte es vincula sota el paraigües del projecte “Pesca Neta” i té el suport de diversos organismes i ajuntaments. Si voleu que el vostre municipi hi participi, contacteu-nos!

A continuació podeu veure algunes notícies de municipis participants:

– Sant Carles de la Ràpita: https://setmanarilebre.cat/la-rapita-sadhereix-a-la-campanya-la-mar-comenca-aqui-recull-els-residus-perque-no-arriben-a-la-mar/

– L’Ametlla de Mar (25 comerços): https://www.lacalartv.cat/2022/05/23/una-vintena-de-comercos-de-lametlla-de-mar-participen-en-el-projecte-la-mar-comenca-aqui-recull-els-residus-perque-no-arribin-a-la-mar/?fbclid=IwAR0QKSiaYYh3P8OMhbD-3nZ_ssCjvs0K2eWFXqj9kR5Q0VgGonCOAgGdKEU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.