LOGO_BLANC-01

Ple del Consell Nacional de Dones Catalanes -16 de novembre 2019

Aquest dissabte, 16 de novembre, vam participar en la Sessió Ordinària del Ple del Consell Nacional de Dones Catalanes.

En aquesta sessió vam poder ratificar la incorporació de noves entitats al Consell, ampliant així els membres del mateix i, conseqüentment, donant major visibilitat al treball de la dona en els diferents sectors.

S’està treballant  amb implicació, esforç i decisió des dels diferents grups de treball creats dins del Consell, però també cal remarcar la importància de no defallir, de implicar-se en avançar en tots els projectes i, en aquesta direcció, també està treballant el propi Consell, per tal de facilitar la presència de totes les membres en reunions i grups de treball.

Una jornada, com sempre, enriquidora, inspiradora i en femení.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.