LOGO_BLANC-01

JORNADA: EL PAPER DE LA DONA EN LA PESCA I L’AQÜICULTURA DEL MEDITERRANI OCCIDENTAL

El passat 5 d’octubre, es va celebrar la Jornada: “El paper de la dona en la pesca i l’aqüicultura en el Mediterrani occidental”.

Un Jornada formada per tres taules de ponències sobre associacionisme, la dona en el sector públic i la iniciativa emprenedora, totes formades per dones d’ample reconeixement i experiència en el sector.

Vam poder gaudir d’un esmorzar a càrrec del càtering “La Cala” immillorable, i un tast de productes amb el restaurant “Xup, xup” d’allò més bo.

Per acabar  les Golondrines ens van portar a fer una visita al Museu Marítim de Barcelona, un final meravellós, per a una Jornada rodona.

Aquesta Jornada va ser possible gràcies a la col·laboració de:

-GALP Costa Brava

-GALP Terres de l’Ebre

-Federació Catalana de Confraries de Pescadors

-Confraria de Pescadors de Barcelona

-Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona

-Golondrines

-Museu Marítim de Barcelona

Gràcies a totes les entitats esmentades que han recolzat la primera Jornada organitzada i amb ella, a l’Associació Catalana de Dones de la Mar . No podem obviar, fer un agraïment especial i personal al Patró Major José Manuel Juarez i altres Patrons Majors assistents.

Gràcies a totes les assistents, associades, o no, a les ponents, a les participants, per què si aquesta Jornada ha estat un èxit, ha estat per totes vosaltres.

Finalment, enhorabona a l’organització, tot esforç té la seva recompensa, i els projectes fets amb il·lusió i unió sempre donen bons resultats.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.