LOGO_BLANC-01

JUNTA I ASSEMBLEA ACDM I PRESENTACIÓ JORNADES 5 OCTUBRE

El passat dissabte 7 de setembre, les membres de l’Associació  de Dones de la Mar es van reunir per tal de fer Junta i Assemblea ordinàries i, acordar així diferents actuacions i aspectes del futur de l’Associació.

Un dels punts més rellevants a publicar és l’acord de realització, el proper 5 d’octubre 2019 de les Jornades:

El paper de la dona en la pesca i la aqüicultura en el Mediterrani Occidental

Us animem a que us reserveu el dia, ja que les esmentades Jornades estaran formades per tres taules rodones amb ponents d’alt nivell i amplis coneixements sobre el sector pesquer i aqüícola, i específicament sobre el paper de la dona dins el mateix vist des de diferents vessants.

Esperem que sigui un dia interessant i enriquidor per totes vosaltres.

Aviat penjarem el programa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.