LOGO_BLANC-01

Integració al Consell Nacional de les Dones de Catalunya

El dissabte 6 de juliol, l’Associació Catalana de Dones de la Mar va assistir al ple ordinari del Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC), on havent-se aprovat la nostra sol·licitud d’adhesió el passat 4 de juny, vam tenir el plaer de viure la ratificació i conseqüent admissió de la nostra Associació com a membres del Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC).

Estem en un focus més d’informació, en un esglaó més amunt d’on fer sentir la nostra veu i en un espai on podem col·laborar i compartir projectes que, com el nostre, pretenen donar llum i veu a la important tasca que duen a terme les dones i a recolzar-les en els nous propòsits que estan per venir.

Aquest és una pas més en la feina que estem portant a terme en els últims mesos i de la que estem desitjant que totes les dones de mar, del món de la pesca i l’aqüicultura us en sentiu representades i il·lusionades per donar una empenta a aquest bonic i ambiciós projecte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.