LOGO_BLANC-01

Participació en el Parlament de les Dones

Ahir, 1 de juliol de 2019, l’Associació Catalana de Dones de la Mar va participar en la sessió plenària de “El Parlament de les Dones”.

Per l’Associació és imprescindible poder participar en tots aquells actes enfocats a la visualització de la dona en el món laboral, en el seu reconeixement i empoderament.

Per que hi hem estat, per que hi som i per que hi serem.

La iniciativa El Parlament de les Dones s’inspira en experiències similars d’altres parlaments, com ara el de Portugal –als anys noranta–, el de Sud-Àfrica o el de Montenegro, on ja se n’han fet nou edicions.

Des de la mirada de les entitats de dones, el Parlament de Catalunya vol acollir una jornada centrada en polítiques d’igualtat de gènere, amb motiu del 25è aniversari de la IV Conferència Mundial sobre les Dones, de Beijing, i de la futura 64a sessió de la Comissió sobre la Situació de la Dona, que es durà a terme a la seu de les Nacions Unides, a Nova York, al març del 2020.

Aquest projecte es dissenya i es desenvolupa dins el marc de les polítiques d’igualtat que impulsa el Parlament com una de les prioritats de la legislatura, en aquest cas en cooperació amb el Consell Nacional de les Dones de Catalunya (CNDC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.