Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre formada per diferents dones relacionades amb el món de la mar, que busca donar visibilitat a les dones de mar de sectors tant diferents com la pesca, l’aqüicultura, la navegació, el submarinisme, la recerca marina, la natació a mar…

Coneix a les nostres sòcies!

Aquest apartat vol presentar-te a algunes de les sòcies de l’ACDM per a donar visibilitat als diferents perfils de sòcies que tenim:

Anna Masdeu

Segueix-la a Instagram @amasdeul

L’Anna va néixer a Calafell, es va criar a Barcelona però els caps de setmana els passava gaudint de la mar a Segur de Calafell on tenien un apartament i el negoci familiar. Es podria dir que va començar a nedar abans que a caminar…és tota una dona de mar des de ben petita!
És biòloga i tecnòloga d’aliments. Al llarg de la seva vida professional s’ha hagut de desplaçar per feina passant una bona temporada a Palamós on va nèixer el seu fill. Al 2017 fou seleccionada per ser la primera gerent del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava…tot un repte! Durant aquesta època és quan es va fundar l’ACDM impulsada des dels 2 grups d’acció local catalans, per tant, en forma part des dels inicis.
Posteriorment l’Anna va treballar amb una associació que defensa la pesca artesanal, sobretot amb pescadors de Balears, i va formar part dels nous comitès de cogestió pesquera que es van constituir a Catalunya. Per motius familiars ha apartat la seva carrera professional per a dedicar-se als negocis familiars, una empresa de supermercats amb peixateria, així que segueix mantenint el seu vincle amb la mar tot i que d’una altra forma.
El seu temps d’oci sempre està vinculat a la mar, ja sigui passejant per la platja, remant, fent paddle-surf, natació en aigües obertes, immersió lleugera o submarinisme. Des de primera hora del matí que es passa el dia en remull sempre que pot!
Ha viscut l’associació des dels seus inicis i li agradaria que augmentés el número de sòcies per a poder plantejar-nos cercar finançament per a fer nous projectes a través dels quals donar més visibilitat a les dones fent que trobem un forat en aquest món tradicionalment masculí com és la mar.